Frances Bartlett , violoncel

Formació

Frances es va graduar a la Universitat de Manchester, assolint, posteriorment, el Diploma de Postgrau del Trinity College of Music de Londres. Ha rebut el mestratge de Lluís Claret, Naomi Butterworth, Alexander Baillie i Raphael Wallfisch.

Orquestres

Ha format part de la London Studio Orchestra, la King´s Chamber Orchestra, la New London Soloists Orchestra i la Wiltshire Youth Orchestra en l'Acte I de Siegfried de Wagner, dirigida per Lionel Friend.

Enregistraments

Música per a la pel·licula ´King Arthur´, juntament amb el saxofonista Julian Argüelles i els grups Countermine i Misnoma.

Música de cambra

Sovint, Bartlett fa recitals amb els pianistes Luis Parés (Venezuela) i Simon Callaghan (Anglaterra), amb la mezzosoprano Inés Moraleda i amb el quartet de corda Cuatro Dimensiones. Ha portat les seves performances a St Martin in the Fields i St James Piccadilly, a Londres, al Monastir de Santa Maria de Pedralbes, al Festival de Musica d'Esplugues, al Keeble College d'Oxford i al Michael Tippett Centre Bath.

Col·laboracions

Fran ha participat coma solista, actriu i ballarina en la producció de dansa contemporània de la Compañía Pendiente ´Body Navigation´, portada als festivals de St Petersburg, 'Pe de Pedra,´de Santiago de Compostela, ´30 Nits', de Sabadell i al Festival Tensdansa´, de Terrassa. Ha format duo amb el ballarí Gabriele Reuter en la seva creació ´Cello Dances´, portada al Jerwood Space de Londres, al Medieval Hall de Salisbury, a Niederrordorf , Suïssa. Ambdós han participat en premiers de dos treballs dels compositors Elizabeth Norden i James McWilliam a l' LSO St Lukes de Londres.

També col·labora amb els artistes Manuela Lyle i Ewan Eason (belles arts) i amb els compositors Elizabeth Norden, James McWillam i Andrew Henley.